Proclamarea victoriei lui Iisus


Aceasta este întrebarea în jurul căreia s-au iscat o mulţime de discuţii (în lumea virtuală) în zilele acestea între credincioşii evanghelici români.
La această întrebare au fost date cel puţin trei răspunsuri:
1. Da.
2. Nu ştim sigur; există această posibilitate.
3. Nu! Categoric nu!
Toţi cei ce au oferit un anumit răspuns se pretind a fi creştini.
Ca pastor şi slujitor în CCPR doresc să prezint un răspuns care are legătură cu viaţa bisericilor penticostale din România. În multe biserici aparţinătoare CCPR ne rugăm pentru lucrarea de misiune externă potrivit calendarului de rugăciune pus la dispoziţia noastră de APME. Ieri am avut ca subiect de rugăciune Violenţa în Islam.
Postez în continuare pagina din calendarul de rugăciune. Aici se poate observa foarte bine crezul slujitorilor și credincioşilor aparţinători CCPR în ce priveşte Islamul și dumnezeul proclamat de această religie.
DSCN2038
Doresc să transmit tuturor celor ce la această întrebarare oferă primele două răspunsuri (oricine ar fi ei!) că mii de credincioşi penticostali (pastori, prezbiteri, diaconi şi ceilalţi credincioşi) ştiu (sunt absolut siguri bazându-se pe revelaţia de Sine a lui Dumnezeu în Sfânta Scriptură şi pe călăuzirea Duhului Sfânt) că Allah şi Dumnezeul care ni s-a descoperit prin Sfânta Scriptură nu se confundă ci sunt total diferiţi.
Solicit public tuturor celor ce seamănă confuzie în mintea credincioşilor aparţinători CCPR să se oprească din această acţiune.
Îndemn pe toţi credincioşii aparţinători CCPR să lupte pentru adevărul biblic şi să se opună celor ce seamană confuzia şi minciuna.
Aşa să ne ajute singurul Dumnezeu adevărat: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt!

Comments on: "Este Allah Dumnezeul care s-a descoperit prin Sfânta Scriptură?" (9)

  1. As pune intai intrebarea–la ce ne referim cind spunem cuvintul -Dumnezeu-? Daca ne referim la adevaratul Dumnezeu care a facut cerurile si pamintul , atunci nu exista alt -dumnezeu, decit singurul si adevatul Dumnezeu -Dumnezeul lui Avraam, Issac si Iacov. ceilalti -dumnezei- sunt doar inchipuiri , lucrari omenesti si stapinul lumii acesteia-(coarnelus)-. Multi cred ca Ismael si mama sa Agar au fost binecuvintati de ingerul Domnului si asta e adevarat -dar saminta lui Ismael se inchina Lui Dumnezeu??( de aici multa comfuzie in rindul crestinilor).– Ce spuneti de credinciosii care au fost botezati in apa si cu Duhul Sfint dar care s-au intors inapoi la fapte rele?? mai au ei pe adevaratul Dumnezeu ca tata,stapin?? Adevaratul Dumnezeu e DRAGOSTE –dar cine crede ,ca daca omoara pe cel ce nu are aceiasi credinta ca el-acela uraste-, nu este de la Tatal ci de la diavolul –fiindca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului,nici cea trupeasca si nici cea sufleteasca. Nu ma mir ca unii pent mai beau inca lapte duhovnicesc caci pentru mincarea tare inca nu au dinti.-Blessing

    • Observ în aceste zile că unii încearcă să fugă de adevărata problemă, cea pe care am expus-o prin titlul postării. Discuţia este dacă Allah este identic cu Dumnezeul care s-a descoperit prin Sfânta Scriptură: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt. Pentru mine răspunsul este clar: Nu! Categoric nu! Este adevărat că acei ce au renunţat la credinţă sunt într-o stare periculoasă, însă cei care cu Biblia în mână (oricine ar fi ei) afirmă că Allah este identic cu Dumnezeul care s-a descoperit prin Sfânta Scriptură îşi fac rău nu numai lor dar şi celor care îi ascultă. Sunt convins că cei ce susţin această erezie îşi vor primi plata pentru fărădelegile lor, dacă nu se pocăiesc. Mai devreme sau mai târziu. Este doar o chestiune de timp.

  2. Violeta Tabacaru said:

    **Frate Ioan Joldes aveti dreptate, Dumnezeul Bibliei nu este totuna cu Allah-ul Coranului; dar dv. daca vreti sa faceti o lucrare completa, veniti si cu argumentele biblice, altfel cei ce nu cunosc bine Scriptura vor ramane tot in ceata, vor fi tot ca niste prunci nascuti de curand. Doar cu mai multa invatatura (explicatii ) Biserica Domnului se va maturiza.

    • Nu ştiu ca vreodată creştinii să fi avut dubii cu privire la diferenţa dintre Dumnezeul care s-a descoperit prin Sfânta Scriptură şi Allah. Ei au înţeles prin citirea Scripturii şi prin trăirea în părtăşia bisericilor că există această diferenţă. Înţelegând diferenţa, s-au implicat activ în evanghelizarea celor din întunericul Islamului cu toate riscurile ce apăreau în această lucrare de misiune.
      Toată Biblia este un argument pentru această diferenţă! Ea trebuie citită, crezută şi practicată!
      Biserica locală este locul pentru creşterea spirituală. Îndemn pe credincioşii aparţinători ai CCPR dar şi pe ceilalţi credincioşi evanghelici români care sunt în ceaţă să stea de vorbă cu păstorii lor.
      Eu aici (alţii în altă parte) doar strig: Atenţie!

  3. […] său articol, intitulat Este Allah Dumnezeul care s-a descoperit prin Sfânta Scriptură?, este o mostră de superficialitate şi, fie că e vorba de un pastor, fie că e vorba de un […]

  4. […] ioanjoldes.wordpress.com/2014/06/02/este-allah-dumnezeul-care-s-a-descoperit-prin-sfanta-scriptura/ […]

  5. Alah ii ciumegul Sarsaila si o mintit atatia musulmani idioti ,la urma vor arde impreuna cu „profetul „ handicapat in iad ,da nu-i capatul lumii ca vor sta acolo doar o vesnicie …trece repede !

  6. V-as sugera sa cititi acest material apologetic evanghelic care expune o grava problema teologica contemporana (legata de Islam, Crestinism si sinteza religioasa maligna a Ecumenismului), ce isi gaseste tot mai multi adepti mai ales intre elitele teologice occidentale:
    CRISLAMUL (Crestinism + Islam).
    http://apologeticindex.info/wpn/2016/07/30/crislamul-un-amestec-al-crestinismului-cu-islamul/

Lasă un comentariu

CrestinTotal.ro

Traiesc pentru Cristos

ioanjoldes.wordpress.com/

Proclamarea victoriei lui Iisus

Investing Online Is the Best Way to Go

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

Sorin Ovidiu Vîntu

Proclamarea victoriei lui Iisus

Blogul lui Vaișamar

"There are more things in heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy"

Aurel Munteanu - blog

,, Religia care nu este la fel de veche precum Cristos şi Apostolii Săi, este prea nouă pentru mine.” - Joseph Hooke, apologet baptist englez .

Blogul lui Remus Rasvan

Să nu prețuiti nimic mai mult decât dragostea pentru Hristos!

POPAS PENTRU SUFLET

Cristian Ionescu

TRADUCEREA NOULUI TESTAMENT

„Traducerea este forma cea mai profundă a citirii” - Gabriel Garcia Marquez

Vaisamar

Unseasonable musings for times out of joint

Explicații la Biblie

„Cercetați Scripturile pentru că ele vorbesc despre Mine“

TRECÂND PRIN ANOTIMPURI...

Spiritualitate & Sănătate

Marius Cruceru

...fără cravată

Barzilaiendan

Un Barzilai izvorât din Dan - O anagramare pentru Daniel Branzai

cALEb (כָּלֵב), robul Regelui său: ISUS

Fiţi binecuvântaţi de Domnul!

Creştinul azi

Revista Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România