Proclamarea victoriei lui Iisus


Un om care merită apreciat pentru curajul de a face ceea ce a predicat altora! Tot respectul meu!

Marius Cruceru

Probabil că unii dintre voi v-ați întrebat ce este cu mine de cîteva luni încoace. N-am mai scris, n-am mai răspuns la comentarii, m-am retras din anumite activități, am refuzat anumite bătălii (unele chiar utile sau necesare), am intrat în tăcere. Același lucru s-au întrebat colegii mei, partenerii profesionali. În ultimul timp nu am mai dat randamentul așteptat.

Prietenii și chiar unii dintre dușmani au aflat. O frămîntare intensă, care a început în urmă cu doi ani și jumătate, a ajuns la coacere în aceste zile. Este legată de slujirea mea pastorală. N-a fost lipsă de timp sau neglijență față de voi, dragi prieteni. Tăcerea mea a reprezentat și un fel de post de gură ca să aud vocea Domnului într-o problemă care implică o comunitate atît de dragă mie, o slujire la care țin atît de mult, o lucrare în care am investit aproape 18 ani, dar și cele…

Vezi articolul original 2.428 de cuvinte mai mult

Comments on: "De astăzi, 30 iunie 2013, am redevenit „membru simplu” (comunicat referitor la autosuspendarea mea din slujirea pastorală)" (2)

 1. Fra. J. cu toate ca nu mi-a aparut comentariu in blogul domnului Cruceru, cred ca nu te superi ca reiau idee transmisa lui. Am avut un scurt si minim conflict de idei cu ocazia descoperiri ca premierul a plagiat. Un lucru urat, dar nu era cazul sa fie batjocorit…Eu i-am luat apararea in lumina celor scrise in Ps. 1…Nu asa am fost inteles…Mai tarziu am fost facut 666, Anticrist, un fatarnic demn sa ii invete pe farisei cele mai rele ipocrizii, un neintelept care nu stie ca Isus a ras de farisei…De pastori foarte cunoscuti carora nu le dau numele…Cu toate ca unul dintre ei mi-a batjocorit numele… In fine!
  Am fost dat afara din biserica penticostala in 1999. Nu aveam bani si traiam relativ prost. Sotia mea nu avea servici, iar cand l-a avut nu era platita cu lunile. Am ajuns in situatia de a merge rar la biserica…Eram unul din predicatori tineri si rari, care doar joia seara predica, o data pe luna. Nu am putut plati in 1999 timp de trei luni cotizatia…Sau poate nu mai doream de vreme ce pastorul ma exclusese temporar. Ne-am certat apoi intr-o seara de ianuarie si la intrbarea mea daca il intereseaza mai mult banii el a raspuns ca DA!
  Am zis sa nu fiu eu ala ticalos si sa imi cer iertare, cu toate ca nu gresisem cu nimic. Mia- cerut mai multi bani decat erau prevazuti in statutul bisericii. I-am spus ca ii dau dublu. Satisfacut mi-a spus ca ma primeste inapoi…
  Dadusem atatia bani acestei biserici, iar acum imi pare teribil de rau…Stii cum e pastore, sa iti para rau pentru binele facut?…Intreaba-ma pe mine!
  Am platit vreo trei luni dublu sumei pentru care am fost iertat, dar la amvon nu am mai fost pus! Nu era vorba de amvon! Era vorba de iertare!
  Eram din nou dat afara din biserica in care am primit botezul…in care Christos mi-a vorbit si m-a invatat…Aruncat afara cu ideea acestui pastor: „Du-te si iti fa biserica prin grotele de sub Tampa, ca acolo nu trebuie sa platesti nimic!”
  Am ramas singur! Asta ii spuneam pastorului Cruceru: Bucura-te! Ce (ne)bunie e Filipeni 4:4 Bucuraţi-vă totdeauna în Domnul! Iarăşi zic: Bucuraţi-vă!…
  Pastor J. nimeni nu mi-a spus asa ca lui ca se roaga…Uitati-va ce minunat e sa suferi si atatia sa vina si sa incerce sa te mangaie…Of! Mi-as dori si eu asa ceva! Aproape ca imi doresc suferinta daca as stii ca cineva varsa o lacrima pentru mine…
  Dar la mine cand am cazut de furie de la credinta nu a venit nimeni…Nimeni nu a batut la usa, nimeni nu mi-a scris ceva sa imi spuna iubirea sa crestina. Am ajuns sa urasc doua cuvinte: prieten si frate! Inca le urasc si nu le cred!
  Cruceru poate sa fie fericit: indiferent ce necaz are exista oameni care il iubesc! Inca nu ii aude vocea diavolului, care ii rade in nas si il face troaca de porci!…Care sa ii spuna ca totul e o inutilitate, dar nimeni sa nu faca ceva…
  Cum de m-am intors inapoi la Christos? Nu stiu exact…Dar nu a fost un om care sa imi spuna ceva. Dar inca sunt suparat pe pastori si crestini! E gresit stiu!…Dar cred si stiu ca doar Christos mi-a batut la usa! Nu am vreo datorie nimanui! Doar una totala lui Isus! http://altarul.blogspot.ro/p/marturia-vietii-mele.html

  • Mihai,
   Nu a venit nimeni pentru ca nu suntem așa de „vizibili”.
   Exista totuși prieteni si frați!
   Cristos e in Cer dar e si lângă noi prin slujitori si credinciosi!
   Îți doresc sa ai parte de toată binecuvantarea Marelui Pastor si Frate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

Aurel Munteanu - blog

,, Religia care nu este la fel de veche precum Cristos şi Apostolii Săi, este prea nouă pentru mine.” - Joseph Hooke, apologet baptist englez .

Blogul lui Remus Rasvan

Să nu prețuiti nimic mai mult decât dragostea pentru Hristos!

Popas pentru suflet

Cristian Ionescu

CrestinTotal.ro

Traiesc pentru Cristos

TRADUCEREA NOULUI TESTAMENT

„Traducerea este forma cea mai profundă a citirii” - Gabriel Garcia Marquez

Vaisamar

Unseasonable musings for times out of joint

Explicații la Biblie

“Cercetați Scripturile pentru că ele vorbesc despre Mine“

trecând prin anotimpuri

cu aproape tot ce-mi place...

Marius Cruceru

...fără cravată

B a r z i l a i - e n - D a n

Un Barzilai izvorât din Dan - O anagramare pentru Daniel Branzai

cALEb (כָּלֵב), robul Regelui său: ISUS

Fiţi binecuvântaţi de Domnul!

Revista Creştinul Azi

Revista Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din Romania

orthonews.ro

Proclamarea victoriei lui Iisus

CRISTI DANILEŢ - judecător

despre sistemul juridic şi magistrati

Ciprian Barsan

...din inima pentru tine

Răscumpărarea memoriei

Cultul Penticostal în comunism

%d blogeri au apreciat asta: